Haetaan tuloksia..
Miten voin rekisteröidä .fi-verkkotunnuksen?

Miten voin rekisteröidä .fi-verkkotunnuksen?

Julkaistu: 20.12.2022 - Kategoria: Verkkotunnukset - Lukuaika: 0 min 52 sek
Jaa artikkeli:

Rekisteröidäksesi .fi-verkkotunnuksen, sinun tulee ensin varmistaa, että haluamasi verkkotunnus on vapaana. Voit tarkistaa sen verkkotunnusten rekisterinpitäjän Traficom verkkosivuilta.

 

Jos verkkotunnus on vapaana, voit hakea sen rekisteröintiä viralliselta .fi-verkkotunnusvälittäjältä. Tarvitset hakemuksessa yhteystietosi, verkkotunnuksen, jonka haluat rekisteröidä, sekä maksutavan. Rekisteröinti maksaa noin 9-20 euroa vuodessa riippuen verkkotunnuksen pituudesta ja maksutavasta.

 

Verkkotunnuksen rekisteröinti tapahtuu yleensä välittömästi, mutta joskus se voi kestää jopa muutamia päiviä. Kun verkkotunnus on rekisteröity, voit aloittaa sen käytön esimerkiksi osoittamalla sen verkkosivustolle tai sähköpostiosoitteeseen.

Muista, että verkkotunnuksen rekisteröinti on voimassa määräajan, yleensä vuoden tai useamman vuoden ajan. Verkkotunnuksen rekisteröinti on uusittava määräajan päätyttyä, jotta se pysyy voimassa. Muista siis huolehtia verkkotunnuksesi rekisteröinnin uusimisesta ajoissa, jotta et menetä sen käyttöösi.

Samankaltaisia artikkeleita

Saattaisit pitää näistä artikkeleista

Uusimmat artikkelit

Näytä kaikki
Artikkeleita ja ohjeita

Suomenverkkotunnukset.fi julkaisee artikkelit-osiossa ajankohtaisia uutisia verkkotunnuksista sekä yleisesti artikkeleita ja ohjeita jotka liittyvät verkkosivuihin, hakukoneoptimointiin, markkinointiin jne.