Haetaan tuloksia..
Vinkkejä verkkotunnuksen myyntiprosessiin: asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon

Vinkkejä verkkotunnuksen myyntiprosessiin: asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon

Julkaistu: 21.12.2022 - Kategoria: Verkkotunnukset - Lukuaika: 2 min 3 sek
Jaa artikkeli:

Kun myyt verkkotunnusta, on tärkeää ottaa huomioon useita asioita, jotta prosessi sujuu sujuvasti ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Tässä on muutamia asioita, jotka sinun kannattaa huomioida verkkotunnuksen myyntiprosessin aikana:

 

 1. Määritä verkkotunnuksen arvo: Verkkotunnuksen arvonmääritykseen vaikuttavat monet tekijät, kuten verkkotunnuksen pituus, yleisyys ja merkityksellisyys. Voit käyttää erilaisia arvonmääritysverkkoja tai ottaa yhteyttä verkkotunnusten arviointiin erikoistuneisiin yrityksiin saadaksesi tietää verkkotunnuksesi arvon.

 2. Valitse oikea myyntikanava: Verkkotunnuksen myyntiin on useita eri kanavia, kuten verkkotunnusten myyntisivustot, verkkotunnusten välittäjät ja verkkotunnusten markkinapaikat. Valitse kanava, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja verkkotunnuksesi arvon mukaan.

 3. Laadi myynti-ilmoitus: Kun olet valinnut myyntikanavan, laadi verkkotunnuksestasi selkeä ja mielenkiintoinen myynti-ilmoitus. Kerro verkkotunnuksen pituudesta, käyttötarkoituksesta ja muista sen parhaista puolista.

 4. Varmista verkkotunnuksen siirto: Kun olet tehnyt sopimuksen verkkotunnuksen myymisestä, varmista, että verkkotunnuksen siirto tapahtuu asianmukaisesti ja että saat maksun verkkotunnuksestasi.

 5. Huolehdi dokumentaatiosta: Muista tallentaa kaikki verkkotunnuksen myyntiin liittyvät dokumentit, kuten sopimukset ja maksutiedot. Nämä dokumentit voivat olla tarpeen esimerkiksi verotukseen liittyvissä asioissa.

 

Muutamia lisävinkkejä:

 

 • Varmista, että verkkotunnuksesi on rekisteröity oikealla nimelläsi, jotta sen myyminen on mahdollista.
 • Muista kertoa verkkotunnuksen myyjälle verkkotunnuksen nykyisestä web-hosting-palveluntarjoajasta ja sähköpostipalvelimesta, jotta verkkotunnuksen siirto tapahtuu sujuvasti.
 • Muista mainita verkkotunnuksen myynti-ilmoituksessa, jos verkkotunnuksella on jo sivusto tai jos sillä on muita käyttöoikeuksia.
 • Huolehdi, että verkkotunnuksen siirron yhteydessä tehdään tarvittavat muutokset verkkotunnuksen omistajuuteen ja hallintaan.
 • Varmista, että maksat kaikki verkkotunnuksen rekisteröintimaksut ja muut tarvittavat maksut ennen verkkotunnuksen myyntiä.
 • Muista kertoa verkkotunnuksen myyjälle, jos verkkotunnuksella on muita velvoitteita, kuten mainoskampanjoita tai muita sopimuksia.

 

Jos noudatat näitä vinkkejä, verkkotunnuksen myyntiprosessi sujuu varmasti sujuvasti ja molemmat osapuolet saavat siitä hyödyn. Muista myös aina lukea huolellisesti kaikki sopimukset ennen niiden allekirjoittamista, jotta tiedät tarkkaan, mitä olet sitoutumassa tekemään.

Samankaltaisia artikkeleita

Saattaisit pitää näistä artikkeleista

Uusimmat artikkelit

Näytä kaikki
Artikkeleita ja ohjeita

Suomenverkkotunnukset.fi julkaisee artikkelit-osiossa ajankohtaisia uutisia verkkotunnuksista sekä yleisesti artikkeleita ja ohjeita jotka liittyvät verkkosivuihin, hakukoneoptimointiin, markkinointiin jne.