Haetaan tuloksia..
Kuinka hyvän laatuinen ja responsiivinen kuva vaikuttaa verkkosivuston luotettavuuteen ja hakukonenäkyvyyteen?

Kuinka hyvän laatuinen ja responsiivinen kuva vaikuttaa verkkosivuston luotettavuuteen ja hakukonenäkyvyyteen?

Julkaistu: 23.12.2022 - Kategoria: Hakukoneoptimointi - Lukuaika: 3 min 11 sek
Jaa artikkeli:

Hyvän laatuinen kuva verkkosivuilla on tärkeää monista syistä. Ensinnäkin, kuvat ovat visuaalisesti miellyttäviä ja ne voivat herättää kiinnostuksen sivustoa kohtaan. Ne myös tarjoavat apua sisällön ymmärtämisessä ja auttavat käyttäjiä muodostamaan mielikuvan sivustosta.

 

Toiseksi, hyvän laatuiset kuvat ovat tärkeitä myös sivuston luotettavuuden kannalta. Huonolaatuiset kuvat saattavat antaa vaikutelman, että sivusto ei ole luotettava tai laadukas. Tämä taas voi vaikuttaa negatiivisesti sivuston kävijöiden määrään ja konversioihin.

 

Kolmanneksi, hyvän laatuiset kuvat ovat tärkeitä myös sivuston hakukonenäkyvyyden kannalta. Google ja muut hakukoneet arvostavat sivustoja, jotka tarjoavat laadukasta sisältöä, ja hyvän laatuiset kuvat ovat osa tätä. Ne myös auttavat sivustoa nousemaan hakukoneiden sijoituksissa, mikä voi johtaa lisään kävijöihin ja konversioihin.

 

Lisäksi hyvän laatuiset kuvat ovat tärkeitä myös sosiaalisen median jakamisen kannalta. Ne näyttävät hyvältä jakotiedostoina ja saattavat jopa herättää enemmän huomiota ja saada enemmän jakoja kuin huonolaatuiset kuvat.

 

Kaiken kaikkiaan hyvän laatuinen kuva verkkosivuilla on tärkeää, koska se auttaa luomaan positiivisen ensivaikutelman sivustosta, lisää sivuston luotettavuutta, parantaa hakukonenäkyvyyttä ja edistää sosiaalisen median jakamista. Se on siis tärkeä osa sivuston menestystä ja kannattaa panostaa laadukkaisiin kuviin.

 

Miksi responsiivinen kuva on tärkeä verkkosivuilla?

 

Huolehtiminen responsiivisesta kuvasta on tärkeää, koska se auttaa sivustoa toimimaan tehokkaasti erilaisissa laitteissa. Responsiivinen kuva tarkoittaa sitä, että kuva mukautuu erilaisiin näyttöihin ja laitteisiin siten, että se näyttää aina parhaalta mahdolliselta.

 

Tämä on tärkeää, koska verkkosivustot käytetään nykyään yhä enemmän erilaisilla laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Jos kuvat eivät ole responsiivisia, ne saattavat näyttää huonolta tai jopa epäselviltä erilaisilla näytöillä, mikä voi heikentää käyttökokemusta.

 

Responsiiviset kuvat auttavat myös sivuston hakukonenäkyvyyttä, koska Google ja muut hakukoneet arvostavat sivustoja, jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen erilaisilla laitteilla. Tämä voi johtaa sivuston nousuun hakutuloksissa ja lisääntyneeseen kävijämäärään.

 

Lisäksi responsiiviset kuvat ovat tärkeitä myös sivuston yleiselle ulkonäölle ja brändille. Ne auttavat sivustoa näyttämään yhtenäiseltä ja ammattimaiselta kaikilla laitteilla, mikä lisää luottamusta sivustoa kohtaan.

 

Kaiken kaikkiaan responsiiviset kuvat ovat tärkeitä, koska ne auttavat sivustoa toimimaan tehokkaasti erilaisissa laitteissa, parantavat hakukonenäkyvyyttä ja lisäävät sivuston yleistä ulkonäköä ja brändiä. Ne ovat siis olennainen osa sivuston menestystä ja kannattaa panostaa niihin.

 

Samankaltaisia artikkeleita

Saattaisit pitää näistä artikkeleista

Uusimmat artikkelit

Näytä kaikki
Artikkeleita ja ohjeita

Suomenverkkotunnukset.fi julkaisee artikkelit-osiossa ajankohtaisia uutisia verkkotunnuksista sekä yleisesti artikkeleita ja ohjeita jotka liittyvät verkkosivuihin, hakukoneoptimointiin, markkinointiin jne.